Bethard sport

lance
15 July, 2019

Bethard är en av Sveriges största och ledande spelsidor när det kommer till att spela på sport. Du kan enkelt spela på Bethards hemsida som lanserades år 2014. Efter lanseringen tog det inte lång tid innan Bethard var en etablerad och välkänd spelsida i Sverige. Nyckeln till att nå fram med sin marknadsföring var att de använde sig av kända ansikten som ambassadörer för att locka nya spelare.

Bethards hemsida är professionell och har ett modernt och inbjudande utseende, men det är inte allt. Bethard är fullsmockat med härliga spelmarknader för den som är intresserad av att placera spel. Spelutbudet är mycket brett och du som spelare kan enkelt välja vilken sport som intresserar dig. Antalet sporter är många och du kan både spela på välkända sporter som exempelvis fotboll men också på mindre sporter såsom skidåkning, boxning eller beachvolleyboll.

Marknader

På varje match eller evenemang finns innan start ett stort utbud av olika marknader att välja bland. Om vi tittar närmare på exempelvis fotboll och hockey har det traditionella spelet på vem som vinner matchen varit det mest vanliga spelsättet, men idag finns inga gränser. Hos Bethard är det möjligt att spela på betydligt mycket mer, exempelvis kan du spela på vem som ska göra mål, antal hörnor eller antal gula kort.

Utöver möjligheten att placera spel innan matchen eller evenemanget startar är det också möjligt att spela live hos Bethard. Live-marknaden har ökat drastiskt de senaste åren och idag hittar du ett stort utbud av livespel hos Bethard. Livespel innebär att det är möjligt att lägga sina spel även efter matchen har startat, det kan vara en fördel om du som spelare gillar att se matchutvecklingen innan spel placeras.

Öppna ett konto

Det är väldigt enkelt att skapa ett konto hos Bethard, det görs smidigt på deras hemsida. För att säkerställa säkerheten hos spelarna väljer de självklart ett lösenord som är nödvändigt för att komma åt spelkontot. Alla nya spelare erbjuds också en välkomstbonus så det är viktigt att läsa på villkoren om den när du ska börja spela. Hos Bethard finns utöver sportspel även massvis av olika casinospel.

Bethard har satsat mycket på att marknadsföra sig och i denna tuffa bransch är det viktigt att sticka ut ur mängden. Ända sedan Bethard startade har de använt sig av välkända ansikten för att lyckas med marknadsföringen och sedan år 2018 har de ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic som ansikte utåt. Zlatan Ibrahimovic gick, i samma veva som han blev ansiktet utåt, även in som delägare i Bethard.

Comments are closed !