Bra spelbolag att spela på inför VM

lance
22 June, 2018

Nu börjar snart fotbolls-VM i Ryssland och med all säkerhet kommer spelbolagen komma med mängder av erbjudanden för att locka till sig dig som kund.Vilket ska då du som spelare välja i det stora utbudet som finns? Marknaden är stor inom betting och spelbolagen har olika för- och nackdelar. Det bästa är att inte fastna för ett utan använda dig av flera olika bettingsajter. Då kan du välja det bolag som har det bästa oddset när du vill spela. Det flesta spelbolagen har även livebetting och livestreaming. Om du behöver hjälp när du spelar är det även bra om det erbjuds support på svenska.

Betfair och Bethard

En av de största aktörerna på marknaden är Betfair som har höga odds. På stora mästerskap har du möjlighet att få odds 1X2 samt över/underspel. De är även stora på livebetting. Betfair har även en så kallad spelbörs där du kan välja egna odds och utmana andra spelare. Bethard är en ganska ny uppstickare på marknaden som väldigt fort har etablerat sig, kanske till stor del på grund av att de har valt att ha Zlatan som ansiktet utåt. De har även väldigt bra odds på stora matcher. Både Betfair och Bethard har livebetting och livesändningar så att du kan följa de spännande matcherna i realtid.

Betsson och Unibet

Betsson slår på stort inför den stora fotbollsfesten. Hos Betsson kan du tippa på vem som vinner och vilket lag som blir tvåa i alla grupper. Du kan även pricka in rätt vinnare i alla slutspelsmatcher. Har du tur och lyckas tippa rätt cashar du in hela 250 miljoner kronor! Unibet lockar också med bra odds inför VM. De erbjuder ett välkomsterbjudande på 20.00 i odds om du vill tippa vem som står som segrare i VM. Detta gäller de sex lag som har vunnit mest titlar. Både Betsson och Unibet är välkända aktörer på den svenska spelmarknaden och vill du följa VM erbjuder båda dessa casinon livesändningar.

Comments are closed !