Svenska Spel sport

lance
15 July, 2019

Svenska Spel är inte bara statens spelbolag, de är också den största aktören i Sverige även efter den nya spellagen. Deras sportutbud inkluderar allt från fotboll och hockey till tennis. Enkelt förklarat kan vi säga att hemsidan är uppdelad i två olika huvudkategorier, oddset och sport. Oddset är precis som på andra hemsidor, enskilda matcher inom några av de största sporterna. Inom sport finns klassiker som stryktipset och Lången.

Stryktipset

Svenska Spel har flera veckovisa spel som till exempel Stryktipset, Europatipset och Måltipset. Här spelar du 1X2 på flera utvalda matcher med målsättningen att pricka in alla rätt. Stryktipset är traditionsenligt engelsk fotboll medan Europatipset är övriga ligor. För att öka dina chanser till alla rätt kan du halvgardera eller helgardera vissa matcher. Dock blir ditt tips lite dyrare vid dessa val. Utdelningen styrs av oddset, ju fler skrällar som sker i en omgång, desto större blir vinsten. Målet är att pricka in åtråvärda 13 rätt.

Online eller hos ombud

Svenska Spel Sport finns inte bara på nätet utan du kan även lämna in dina satsningar hos deras ombud. De brukar finnas i de flesta matbutiker och liknande. Oddsen och spelen är alltid desamma oavsett vart du väljer att spela. De har även en mobilanpassad sida som gör att du kan lägga dina spel vart du än befinner dig. Hos Svenska Spel finns möjligheten att spela på singelmatcher eller flera på samma kupong. Du ser alltid din potentiella utdelning i samband med att du lägger ditt spel.

Inhemska sporter

Svenska Spel värnar om de inhemska ligorna och därför kan hitta matcher långt ner i divisionerna. Om du spelar hos dem är det inte omöjligt att du kan betta på ditt eget lokala lag. Tar vi fotboll som exempel hittar du allt från Allsvenskan och Superettan till träningsmatcher med lokala lag. Du kan enkelt sortera sporterna efter vad du är intresserad av så du snabbt får fram de mest intressanta matcherna. Många av sporterna är dessutom tillgängliga för att spela live under pågående match.

En nyhet som Svenska Spel kunde presentera efter att staten inte längre hade monopol på spel är hästar. Du som älskar trav och liknande kan alltså lägga dina bet på sajten. En annan rolig detalj hos Svenska Spel är deras egna tips och kommentarer. Om du till exempel ska spela på Stryktipset så kan du först läsa experternas åsikter där de analyserar lagen och dess matchform. Perfekt för dig som inte är så insatt i fotboll och vill ha hjälp med vad du ska betta på.

Comments are closed !