Odds på vinnare i Champions League

lance
11 April, 2019

Champions League är den årliga turneringen för klubblag och brukar räknas som det mest prestigefyllda du kan vinna som klubb. Årligen fajtas topplagen från alla ligor i grupper för att ta sig hela vägen till finalen. Du som åskådare kan så klart vara med och betta på matcherna och vem du tror kommer ta hem hela turneringen. Ju tidigare du satsar på vem du tror kommer vinna turneringen, desto bättre odds kan du få. Givetvis finns det vissa favoriter som alltid förväntas vara med och slåss om titeln. Ett av dessa lagen är spanska Real Madrid som stått som segrare tre år i rad.

Utmanare om titeln

Från alla de stora ligorna finns det alltid vissa lag som är segertippade på förhand. Från spanska ligan pratas det alltid om ovan nämnda Real Madrid och Barcelona. Från England väntas det fortfarande på att Manchester City ska lyckas spela hem segern. I Italien anses alltid Juventus vara en stark utmanare och från Tyskland har vi det klassiska laget Bayern München. Det är alltid svårt att förutse hur bra lagen egentligen är då de så sällan ställs mot varandra. Bara för att ett lag spelar ut allt motstånd i sin egen liga betyder det inte att de kommer få det lätt i Champions League.

Vart hittar jag de bästa oddsen?

Om du vill spela på vem du tror kommer vinna Champions Leauge finns det många olika spelsajter att välja mellan. Champions League-fotbollen är otroligt stor över hela Europa och i princip varje sajt som erbjuder odds på fotboll erbjuder också Champions League. Oddset på vem som kommer att vinna ändrar sig så klart ju längre turneringen går. Kanske lägger du en satsning i början på turneringen och en i slutet på turneringen som är på två helt olika lag. Kom ihåg att det inte finns någon maxgräns på hur många satsningar du kan göra – det är helt upp till dig.

Comments are closed !