Odds på vinnare i fotbolls EM 2020

lance
29 May, 2019

Fotbolls EM 2020 kommer att bli det första av sitt slag. EM har tidigare arrangerats av ett eller två länder där både ekonomisk börda och vinst har delats lika. Men redan 2012 deklarerade Uefa att det var förändringar på gång och att EM 2020 kommer att hållas i 13 olika städer i Europa.

Att spela på fotboll är inget krångligt, det är en av de äldsta spelformerna vi har. Det som har utvecklats är alla de olika möjligheterna att spela på matcherna i detalj. Hur många hörnor blir det under matchen? Vem leder i halvlek? Eller varför inte spela på odds live och se hur matchen utvecklar sig.

Toppen och botten, odds på vinnaren i fotbolls EM 2020

Redan nu kan du fysiskt spela på vilket lag du tror kommer stå som segrare i fotbolls EM 2020, dock är risken att ett och annat lag inte når hela vägen fram till startlinjen då kvalet ännu inte är klart. I botten av oddslistan ligger Malta, San Marino och Lichtenstein med så höga odds som 5 000 mot 1.

I toppen på listan hittar vi de självklara klassiska lagen som Frankrike, England, Spanien, Tyskland och Holland. De nordiska länderna hittar vi i mittenskiktet där Danmark ligger två steg över Sverige och ytterligare fem steg över Island. Norge som idag tränas av Lars Lagerbäck som gjorde succé med Island, ligger ytterligare två snäpp under Island.

Odds på kvalet till EM 2020

Det närmaste vi har att spela på i kommande mästerskap är kvalet till EM 2020. Kvalet har startat och pågår under våren till hösten 2019. Sverige har blandat motstånd med topplag som Spanien och spännande lag som Lars Lagerbäcks Norge, samt ett av de klassiska lagen som alltid är oberäkneliga, Lichtenstein.

Alla de matcher som spelas under kvalsäsongen är självklart möjliga att spela på. Vill du satsa på vinnare är det dags att fundera, samtidigt som du kan avvakta till aktuell laguppställning har kommit för att se eventuella skadade spelare som inte ställer upp. Detta kan nämligen ge fördelar respektive nackdelar för de olika lagen.

Comments are closed !