Odds på vinnare i World Chess Championship 2020

lance
29 May, 2019

World Chess Championship 2020 är ett spännande kommande evenemang i schackvärlden och det absolut mest intensiva. Här kommer åtta toppspelare kämpa för en chans till VM-titeln. Vinnaren av turneringen kommer senare att spela mot den regerande mästaren. Under senaste VM i schack 2018 vann Magnus Carlsen från Norge för tredje gången.

Motståndaren var den amerikanska Fabiano Carauana, som spelade sin första titelmatch och är nu rankad tvåa i världen. Schack är ett uråldrigt spel som här kan upplevas på allra högsta och moderna nivå. Medianärvaron är idag enormt stor vilket visar att schack har blivit ett av världens populäraste spel.

Tio topprankade spelare och spelsajter med bästa odds

De tio topprankade spelarna och högsta odds inför World Chess Championship 2020 är Vladimir Kramnik (Rus) med högsta odds 1,00. Magnus Carlsen (Nor) med 1,45. Fabiano Caruana (Usa) med 11,00. Shakhriyar Mamedyarov (Aze) med 13,00. Liren Ding (Chn) med 15,00. Maxime Vachier-Lagrave (Fra) med 21,00. Levon Aronian (Arm) med 31,00.

Anish Giri (Ned) med bästa odds 31,00. Sergey Karjakin (Rus) med 31,00. Hikaru Nakamura (Usa) med 51,00. Spelsajter som erbjuder bästa odds för World Chess Championship 2020 är välkända Unibet och Bwin. Kom ihåg att odds kan ändras snabbt från ena dagen till den andra, så det gäller att hålla ett vakande öga på spelsajterna.

Världsmästerskapstitel och prispengar

Spelet domineras idag av yngre spelare vilket ytterligare höjt intresset och populariteten för schack. Här tävlar spelarna om att kamma hem titeln som världsmästare men också för att vinna en prispott som 2018 låg på otroliga en miljon euro. Världsmästaren får 55 procent av pengarna och 45 procent går till andra platsen.

Schack är det mest populära brädspelet i världen men också det ultimata strategispelet. En klar strategisk utmaning för alla som gillar att satsa. Spelare som använder rätt strategi kommer att vinna som en mästare, då det är oerhört jämt mellan de toppspelare som kommer att tävla i World Chess Championship 2020.

Comments are closed !