Sparka och Spring – Sport, spel och svordomar

lance
24 June, 2018

Bakom en av Sveriges främsta bloggar inom bettingvärlden står journalisten Henrik “Bermudabenny” Johansson – en stryktipsfantast med fotbollshjärtat extra varmt för Örebro SK. Bloggens första rader skrevs redan för åtta år sedan och Johansson har som mål att fortsätta sitt skrivande i samma bettinganda. Du hittar bloggen på spelsidan Tippat.se där du även kan läsa annat relevant innehåll inom kategorin onlinebetting.

En av marknadens främsta casinoperatörer när det kommer till spel på odds och betting är Betsson. Bloggen Sparka och Spring har blivit utsedd av just Betsson till den bästa svenska bettingbloggen, vilket är en fin merit. På Sparka och Spring-bloggen kan du läsa analyserande inlägg från skribenten Henrik Johansson där han tipsar och analyserar allt inför det kommande stryktipset.

Analyser på Sparka och Spring

När journalisten Henrik Johansson skriver sina inlägg på bloggen Sparka och Spring gör han det med en lättsam ton, vilket verkligen förmedlar hans stora passion för både fotboll och stryktipset. Hans informella ton betyder å andra sidan inte att analyserna uteblir – tvärtom bollar Johansson med flera aspekter, såsom tidigare matcher och skadeläge i truppen. Olika bettingalternativ diskuteras utifrån kontext och situation.

Tips på Sparka och Spring

Är du ny inom bettingspel på nätet är Sparka och Spring-bloggen en suverän guide att använda dig av. De lättsamma inläggen är lagom långa och med ett konkret innehåll som förklarar utgångsläget i en kommande match och vilka risker eller chanser som finns med olika tips. Skribenten har lång erfarenhet från att spela just på fotboll, så hans ord är guld!

Följ VM på Sparka och Spring

Så här i heta VM-tider är det såklart riktigt spännande med betting och vad kan då vara bättre än att ha rolig läsning i form av tips och analyser under turneringen? För Sverige väntar Mexiko, Sydkorea och Tyskland i ett tufft gruppspel – vågar du spela om vinst? Följ Sparka och Spring-bloggen under VM-turneringen och ta del av de bästa tipsen!

Comments are closed !