Spela på Mourinhos nästa klubbdestination

lance
29 May, 2019

José Mourinho är en av de största profilerna i dagens fotboll. Han var länge tränare för den engelska storklubben Manchester United, men efter flera säsonger av dåliga resultat valde de att sparka portugisen. Nu väntar hela världen på att få reda på hans nästa klubbdestination och det går även att spela på det.

Som vanligt när det handlar om stora profiler spekulerar både tränare och supportrar om vad som kommer hända härnäst. Givetvis vill spelbolagen också vara med och gissa och erbjuder dig därför möjligheten att spela på hans nästa adress. Vill du också vara med och gissa kan du satsa på något eller några av alternativen.

Vilka klubbar är favoriter?

José Mourinho har självt uttryckt intresse för att vilja prova på den franska ligan. Då är det inte så konstigt att den franska storklubben PSG är en av favoriterna. Även hans forna klubb Inter ligger bra till hos spelbolagen. En annan favorit som har seglat upp nu på senare tid är Bayern Munchen.

En klubb som tidigare var aktuell var spanska Real Madrid som José Mourinho tidigare tränat. Efter att de valt att ta in sin tidigare tränare Zidane har de nu seglat högt upp i odds. Ett annat alternativ är att han väljer att ta över det portugisiska landslaget, alternativt står utan klubbadress i början av 2020.

Hur du bettar på José Mourinho

Vill du också lägga en slant på vad du tror kommer att bli José Mourinho nästa klubb? Då behöver du bara hitta ett spelbolag med svensk licens från Spelinspektionen. Då det finns en uppsjö av sådana är det bara att välja och vraka bland sajterna. Kanske kan du även få en oddsbonus?

Ett tips är att jämföra olika spelsajter för att se vem som erbjuder bäst odds på just din favoritklubb. Det kan skilja sig mycket åt beroende på vilken sajt du spelar på. Fotbollsäsongen lider mot sitt slut så skynda dig att lägga en satsning, vi vet aldrig när Mourinho kommer att avslöja sitt beslut.

Comments are closed !