Unibet

lance
8 June, 2018

Det finns nog ingen som tvivlar på att utbudet hos Unibet är riktigt stort men frågan är hur oddsen ser ut. Unibet har alltsedan starten för över 20 år sedan konkurrerat mot Svenska Spel genom att erbjuda bättre odds. Idag finns det många fler som vill vara med och slåss om spelarnas uppmärksamhet. Det gör Unibet i flera punkter.

I sin sportsbook ger Unibet odds på mängder av sporter, liveodds, streaming av aktuella matcher, Supertoto-Superscore, statistik, live score, nyheter och spelguider. Allt för att kunden ska trivas bra och hitta sin speciella nisch inom betting. Som grädde på moset lockar de dessutom alltid med fina priser, som nu en resa och tennispaket till New York med Robin Söderling.

Live streaming

Det här med live streaming är en punkt som har betydelse i valet av spelsajt. Det spelar ingen roll hur pass bra liveodds som bjuds om ingen streaming av just den matchen sänds. Att betta på odds innebär att försöka förutspå vad som kommer att inträffa. Om man då är med när det händer känner man sig mer delaktig och därför behövs live streaming.

Sporter, idrotter och turneringar

Unibets lista av utvalda sporter lämnar absolut inget övrigt att önska. Alla möjliga lagsporter som finns, individuell idrott och spel, trav, hundkapplöpning, motorsport och en hel del annat står på programmet. Dessutom finns även speciella evenemang inom underhållning och politik med. Det är även möjligt att betta på om svensk fotbolls förbundskapten Janne Andersson kommer delta i nästa års upplaga av Let’s Dance.

Universala bet bjuds

Huruvida Unibets sättning av odds håller riktning måste förstås kontrolleras vid varje aktuellt tillfälle av spelaren själv. Det upplevs som att decimalerna brukar överstiga det som bjuds annorstädes, speciellt som redan nämnts mot Svenska Spel. Unibets devis “av spelare – för spelare” är ingen tom klyscha vad vi kan se. De står sig riktigt väl i denna hårda och tuffa marknad.

Comments are closed !